Yhdistys

Tampereen Pikkukoirat ry (TaPit) on tammikuussa 2011 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää, kehittää ja ylläpitää yhteistoimintaa säkäkorkeudeltaan tasan tai alle 43 cm koirille omistajineen.

Yhdistyksen säännöt

TaPit järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Erilaisten kurssien lisäksi tarjolla on esimerkiksi kilpailuja, valmennuksia, yhteislenkkejä ja retkiä. Toimintaa suunniteltaessa pyritään huomioimaan jäsenten toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

TaPit kerää samanhenkisten koiraharrastajien lisäksi yhteen myös samankokoisten koirien omistajia. Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita täysi-ikäiset pikkukoirien omistajat koiran rodusta riippumatta.

FacebookYhdistykseen liittyvät uutiset ja kaikille avoimet koulutukset löydät Facebook-sivultamme. Vain Tappien jäsenille suunnatut tapahtumat löytyvät suljetusta ryhmästä, johon liittyminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Hallitus 2017 (valittu 11.9.)

Sonja Okuogume (puheenjohtaja, tiedottaja)
Rosa Lindgren (jäsen, varapuheenjohtaja)
Hanna Turunen (jäsen, sihteeri)
Ilona Santavaara (jäsen, rahastonhoitaja)
Tanja Malmberg (jäsen, kotisivujen ylläpito)
Helmiina Mäki-Vaurio (jäsen)
Riikka Viitala (varajäsen)

Hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen hallitus@tapit.fi.

Tampereen Pikkukoirat ry on Pohjois-Hämeen Kennelpiirin, Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton jäsenyhdistys.